Onderhoud en herstellingen


 

De klant staat op de eerste plaats

Bij Celis draait alles om … mensen. Statistieken en procedures zijn goed als houvast. Maar een familiale sfeer en een duidelijk gesprek doen zoveel meer. Daarom zien we jouw onderhoud als een kans om je van de efficiënte Celis-aanpak te laten genieten. Vertel ons hoe we jouw garagebezoek aangenamer maken en we spelen er graag flexibel op in. Dát is het voordeel van een gedreven familiebedrijf.

 

ALLES VOOR JOUW MOBILITEIT

TOTAALSERVICE VOOR JOUW VOLVO

Jouw wagen speelt een hoofdrol. Want hij garandeert jouw mobiliteit. Daarom stellen we bij Celis alles in het werk om jou maximaal mobiel te houden. Door je naar de juiste aankoop te begeleiden en de vlotte onderhoudsbeurten of herstellingen slim te plannen. Maar ook door je extra’s aan te bieden, bijvoorbeeld via onze carrosserie- of verhuurservice.

 
Personal_Service_Technician_black-2

Persoonlijke contactpersoon

Dankzij jouw persoonlijke contactpersoon bij Celis, gaat afspreken en opvolgen vlot en gemakkelijk. Onze medewerkers combineren de juiste kennis, vindingrijke oplossingen en een warme aanpak.

 
Alternative_Transport_black-2

Vervangwagen

Auto’s hebben onderhoud nodig. Maar daarvan hoeft jouw agenda niets te merken. Krijg een vervangwagen waarmee je verder kan. Of … gebruik onze uitleenfietsen om tijdens een onderhoud even naar de stad te gaan.

 
Software_updates_black-2

Gratis software-updates

In een moderne auto zit behoorlijk wat software. Volvo is voortdurend bezig om die up-to-date te houden. Die vernieuwingen installeren we automatisch en gratis tijdens je eerstvolgende onderhoudsbeurt.

 
Volvo_Assistance_black-2

Betrouwbare Volvo Assistance

Bij Volvo Assistance zit 24/7 een luisterend oor klaar. Krijg snel de juiste hulp bij een ongeval, een panne of een verloren autosleutel. Na elke onderhoudsbeurt verlengen wij gratis jouw Volvo Assistance met een jaar.

 
Health_Check_black-2

Totaalcheck

Iedere keer dat jouw wagen in onze garage passeert inspecteren onze ervaren technici alle veiligheidssystemen. Ze kijken ook naar de status van je batterij. Zo vertrek je altijd met een maximale gemoedsrust.

 
Volvo_Genuine_Service_black-2

De strengste Volvo-normen

Als erkende Volvo-concessie gebruiken we alleen originele Volvo-onderdelen en authentieke Volvo-methodes. Onze technici krijgen voortdurend bijscholingen. Zo verzekeren wij onze klanten zorgeloos rijplezier.

 
banden2-black

Bandenhotel

Wisselen tussen zomer- en winterbanden zorgt het hele jaar voor maximale grip op de weg. In ons bandenhotel krijgt jouw extra wielenset een veilig onderhoud en een check van de bandenspanning en profieldiepte.

 

Volvo's seizoencheck

Veiligheid staat bij Volvo helemaal bovenaan de prioriteitenlijst. Daarom maken we graag werk van een grondige seizoencheck. Maak een afspraak en kom langs om jouw wagen op 22 vitale punten te laten controleren. Die check van ongeveer 30 minuten is dé manier om gerust op vakantie te vertrekken. Of … om de seizoenswissel in eigen land vlot te verteren.

 

Kies je onderhoud op maat

Bijkomende Volvo-diensten

De totaalservice van Celis gaat heel ver. Als je wil, maken we de binnenbekleding schoon, we herstellen een gebarsten voorruit, we werken de carrosserie weer bij of we vervangen je (winter)banden.

 
banden2-black_0

Bandenwissel

Duikt de temperatuur onder de 7°C? Laat dan jouw winterbanden monteren.  Die zijn gemaakt van zachter rubber waardoor je een optimale grip op de weg behoudt. In ons bandenhotel blijft jouw ongebruikte wielenset in topconditie.

 
professional-car-care-black

Volvo Professional Car Care

Laat onze Volvo-vakmensen het interieur van jouw wagen grondig en volledig schoonmaken. Ze beginnen bij de deurpanelen, daarna behandelen ze het leer of het textiel. Zo blijft jij héél lang genieten van jouw Volvo.

 
smart-repair-black3

Smart repair

Kleine beschadigingen herstellen we snel en budgetvriendelijk. Voor grotere  schade heeft Celis een eigen carrosserie-afdeling. Zo kunnen we jou voor eender welk probleem professioneel en efficiënt verderhelpen.

 
carwash-black-klein

Carwash

Niets zo leuk als een blinkende, volledige gecontroleerde Volvo te kunnen ophalen. Daarom wassen we jouw wagen na elke onderhoudsbeurt vanbinnen en vanbuiten in onze eigen professionele carwash.

 
Alternative_Transport_black-2_0

Haal- en brengservice


Soms is het niet zo gemakkelijk om een onderhoud in je agenda te passen. Daarom kunnen we jouw Volvo ook komen ophalen. Na de onderhoudsbeurt brengen we hem terug. Zo staat hij opnieuw klaar voor je volgende rit.

 

TOTAL SERVICE PLAN

Onderhoud volgens jouw rijstijl

Ieder heeft zijn eigen rijgewoontes: dat gaat van ‘af en toe lange afstanden’ tot ‘heel vaak korte verplaatsingen’. Daarmee houden we rekening om het meest relevante onderhoud in te plannen. En omdat we jouw betalingen maandelijks renteloos spreiden, is het ook financieel een stuk comfortabeler.

 

Plan nu jouw onderhoud

Geef je Volvo een welverdiende onderhoudsbeurt op het moment dat het jou past.