Fleet- en bedrijfswagens

Slimme keuze voor uw bedrijf


Zou het niet geruststellend zijn als u weet dat u alles voor uw Volvo wagenpark aan ons familiebedrijf kan toevertrouwen: fiscaal advies, verkoop, leasing, renting, verzekering en daarna efficiënt onderhoud, carrosseriewerk, ruitvervanging, banden met winterwielen hotelservice en zelfs belettering en personalisatie. U geeft gas in uw core business, wij zorgen voor de mobiliteit van u en uw medewerkers. Dit van A tot Z.  

Let's talk fleet

Pure Electric, Plug-In of Mild Hybrid, benzine of toch nog diesel: ziet u door het bos de bomen nog? Nee?

Ons salesteam staat klaar om u perfect te adviseren over Volvo in uw bedrijfswagenpark. Wij nemen zowel uw trajecten, laadmogelijkheden, uw budget en uw fiscale situatie in scoop en zetten daar de voordelen van een Volvo bedrijfswagen tegenover.

Ook onze Fleet Sales Advisor, Glenn Vanhoutte zorgt voor een klare kijk en heldere taal over fiscaliteit, TCO berekening, de nieuwe regeringsbesluiten, thuisladen, aftrekbaarheid, voordeel alle aard enz. 

ONZE FLEET BROCHURE >

Glenn Vanhoutte - Fleet Sales Advisor bij Volvo D'Hondt - Reynaert

Volvo Selekt

Zoekt u snel een nieuwe bedrijfswagen maar gooit het wereldwijde tekort aan halfgeleiders (computer chips) roet in het eten voor een nieuwe bestelling? Wij hebben meer dan 100(!) echt jonge tweedehands Volvo's in voorraad, de meeste daarvan zijn BTW-aftrekbaar en dus interessant voor fleet!

Onze sales advisors rekenen u graag een voorstel voor leasing of renting uit (ja, ook voor Selekt!) en gidsen u met plezier door het grootste aanbod Volvo Selekt in België. Grasduin nu al op online of kom langs in één van onze vestigingen.
 

Het grootste aanbod Volvo Selekt in België vindt u bij Volvo D'Hondt - Reynaert

Zweedse trots, gemaakt in Gent

Made In Belgium

In 1965 liep de eerste Volvo in de gloednieuwe Gentse Volvo-fabriek van de band. De iconische Amazon was meteen een schot in de roos. Vele modellen volgden, met als hoogtepunten de iconische V40 en XC60 Classic.

Vandaag rolt er elke minuut een nieuwe Volvo van de band bij Volvo Car Gent. Met de Volvo XC40, de Volvo V60 en de Volvo C40 produceert Volvo haar grootste succesnummers in België. Duizenden processen, onderdelen, machines maar vooral meer dan 7.000 mensen zorgen samen voor de productie van 180.000 Volvo's per jaar. Goed voor de Belgische economie én het milieu. Want zo werkt de Gentse fabriek al sinds 2008 op hernieuwbare energie en wil men tegen 2025 een volledig klimaat neutrale productie.

Volvo Cars Gent
 

Steeds tot uw dienst

De familie D'Hondt bij de nieuwe volledig elektrische Volvo EX30.