Ontdek wat er leeft bij ons

Nieuws


Hij is er . . .

De nieuwe Volvo XC60

Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met de volgende generatie van de veelzijdige Zweedse SUV, de nieuwe Volvo XC60. Kom nu langs in onze showrooms, ons salesteam staat klaar om u een aangepaste offerte te maken op uw maat en u een testrit aan te bieden in deze schitterende hoogtechnologische parel.

Uiteraard moet een nieuw model passend gelanceerd worden. Wij zetten dan ook graag de deuren van onze drie vestigingen voor u open van maandag 18 tem zondag 24 september. Op zaterdag 23 en zondag 24 doen we dat extra feestelijk van 10 tot 18 uur en uiteraard laten we u tegelijk ook genieten van zeer aantrekkelijke condities op het rest van ons gamma.

De nieuwe Volvo XC60

26 september 2017

Infosessie erfrecht

Het parlement keurde in juni een grondige hervorming van het erfrecht goed. Met deze hervorming wordt het erfrecht aangepast aan de samenleving en gezinnen van vandaag.

Wij zijn gastlocatie voor een infosessie over het nieuwe erfrecht door juriste en volksvertegenwoordiger Carina Van Cauter in onze vestiging in Zottegem.

Wees welkom en ontdek tegelijk de nieuwe Volvo XC60!

Erfrecht door Volksvertegenwoordiger Carina Van Cauter

26 oktober 2017

Unizo actuasessie: Slim werken, dat doe je zo!

U dacht dat digitalisering alleen maar extra werk met zich meebrengt? Dankzij heel wat nieuwe en gratis digitale tools kan u ook slimmer werken en heel wat kostbare tijd besparen.

Tijdens deze praktische sessie die plaatsvindt in onze showroom in Zottegem i.s.m. Unizo en Proximus krijgt u heel wat direct toepasbare tips en adviezen om als ondernemer efficiënter te werken.

Unizo

Volvo S90 - Volvo V90

AutoGids Volvo Special

De vergelijkende tests liegen er niet om, de Volvo S90 en de Volvo V90 veroveren de 1ste plaats van hun Duitse rivalen, zoals de Mercedes E 220 d (break) en de BMW 520d!

Lees en oordeel gerust zelf in deze speciale editie van AutoGids.

AutoGids---Volvo-Special-1

Als elke seconde telt...

Hopelijk hebben we dit nooit nodig, maar vanuit de Volvo filosofie gaan en staan wij voor veiligheid! Sinds kort hangt er dan ook een AED (Automatische Externe Defibrillator) in onze 3 vestigingen.

In België worden naar schatting elk jaar 10.000 mensen getroffen door een plotselinge hartstilstand buiten het ziekenhuis. Dankzij een AED toestel vergroot de overlevingskans van het slachtoffer met maar liefst 50 tot 70%.

AED
 

AFGELOPEN EVENTS

zondag 18 juni 2017

Volvo C70 Memory Tour

Op zondag 18 juni 2017 organiseert het Memory Tour Team haar eerste Volvo C70 Memory Tour en dit na de grote successen van 2011 en 2015 waar toen de Volvo P1800 centraal stond.

De deelnemers aan de Volvo C70 Memory Tour worden vanaf 09u00 verwacht bij Volvo dealer D’Hondt nv in Zottegem, Industrielaan 6 waar zoals de traditie het wil een ontbijt wordt aangeboden door D’Hondt nv. Verder ontvangt elke deelnemer een unieke rallyplaat, het roadbook en een even uniek Volvo C70 Magazine.

Inschrijven dient verplicht op voorhand te gebeuren.

Volvo C70 Memory Tour

Donderdag 16 februari 2017

Miss België driven by

Kersvers Miss België, Romanie Schotte ontving tijdens een leuke Business After Work Drink tussen de zelfstandigen uit de grote regio Zottegem de sleutels van haar nieuwe Volvo V40.

Een veilige, Belgische wagen om het ganse land te doorkruisen.

Miss België Driven by Volvo D'Hondt - Reynaert