Ontdek wat er leeft bij ons

Nieuws


De XC40 is er!

Hij staat eindelijk in onze showrooms, de gloednieuwe Volvo XC40! Compact maar tegelijk ongelofelijk ruim, boordevol nieuwe technologie en met een bijzonder sportief nieuw design, kortom, hij is helemaal rondom ú gebouwd in onze Volvo fabriek in Gent. Made in Belgium en daar zijn we trots op!

Kom de nieuwe Volvo XC40 zelf ontdekken en geniet van onweerstaanbare condities op het hele Volvo gamma tijdens onze SALON OPEN DEUR WEKEN. Wij zijn alle dagen open tem zaterdag 27 januari.

XC40 T3 benzine v.a. € 30.400 - D3 diesel v.a. € 32.950 incl. btw
XC40 full option Launch Edition € 46.950 incl. btw

 

De-nieuwe-Volvo-XC40-is-in-onze-showrooms

27 en 28 januari 2018

Pop-Up Winterbar

Wij nodigen u samen met onze event partners van harte uit op een Pop-Up Winterbar op zaterdag 27 en zondag 28 januari 2018 in Zottegem. De ideale gelegenheid om het autosalon feestelijk af te sluiten en u een fijn 2018 te wensen, maar ook om u te laten kennismaken met het nieuwe Volvo XC gamma èn een absolute XC Primeur, en dat in een volledig Scandinavische wintersetting, inclusief winterse food, champagne en hot chocolate.

Onze event partners stellen tegelijk ook hun wintergamma aan u voor. Unieke reizen naar Lapland, Scandinavische woonaccessoires, de nieuwste ski outfits en zoveel andere winterse items krijgen hun plaatsje tussen de besneeuwde dennenbomen in onze Winterbar.

Wil u er graag bij zijn? Schrijf vandaag nog in via onderstaande knop.
Wij kijken uit naar uw komst!

Pop-Up-Winterbar-Volvo-D'Hondt-Reynaert

Salon open deur weken

Geniet van scherpe saloncondities op het hele gamma én ontdek de gloednieuwe compacte Volvo SUV: de Volvo XC40. Kom langs tijdens onze open deur weken van 8 tem 27 januari in onze drie vestigingen.

Daarenboven zetten wij graag twee weekends op rij de deuren voor u open:

  • zaterdag 13 - zondag 14 januari (10 -18u)
  • zaterdag 20 - zondag 21 januari (10 -18u)

Tijdens de weekdagen zijn onze showrooms open van 10 tot 19u.

Tot binnenkort!

Salon-open-deur

1 januari 2018

Happy 2018 !

De familie D'Hondt en haar hecht team van medewerkers wenst u van harte een gezond, gelukkig en veilig 2018!

Ook dit jaar staan wij opnieuw graag voor u klaar!

Happy-New-Year

29 november 2017

XC40 Car of the Year 2018?

Klaar om vanuit Gent de wereld te veroveren en genomineerd voor de prestigieuze Car of the Year award! De nieuwe Volvo XC40.

Samen met zes andere genomineerden strijdt de Volvo XC40 om de titel van Auto van het Jaar 2018. De winnaar wordt bekend gemaakt op 5 maart, op de vooravond van het Autosalon van Genève.

Volvo-XC40-Car-Of-The-Year-2018---finalist

27 november 2017

Plug-In Hybride, nu of nooit!

De media stonden er vol van en het is u zeker niet ontgaan: de autofiscaliteit wordt door de regering onder handen gepakt. Alleen wie dit jaar, 2017, een getekende bestelbon heeft, kan blijven genieten van alle voordelen van een Plug-In Hybride:

  • 100% fiscale aftrekbaarheid
  • Laagste voordeel alle aard door lage CO2-uitstoot
  • Geen BIV, geen taksen (in Vlaanderen) tot 2020

Voeg daaraan het rijplezier en de voordelen van een Volvo T8 hybride:

  • 407 pk
  • All Wheel Drive (4x4)
  • Tot 50 km geruis- en uitstootloos puur elektrisch rijden
  • In 2 à 3 uur geladen aan een gewoon 220V stopcontact
  • Incl. batterijspaarstand

Wees er dus snel bij en informeer voor een offerte op uw maat, onze direct leverbare Plug-In Hybrides of voor verdere uitleg!

Volvo-Hybride-auto's

24 november 2017

Alle XC40 uitvoeringen zijn bekend

Woensdag had onze premier Charles Michel de eer om de eerst gebouwde XC40 in Gent van de band te rijden. Vanaf vandaag zijn alle uitvoeringen en motorisaties bekend! Een T3-benzinemotor met 156 pk is van u voor € 30.400.

Neem alvast een kijkje in de prijslijst en laat ons weten welke configuratie wij voor u kunnen samenstellen.

Premier Charles Michel en Håkan Samuelsson bij de nieuwe Volvo XC40 bij Volvo Cars Gent

18 november 2017

Dag van de Ondernemer

Vrijdag 17 november was het de Dag van de Ondernemer met dit jaar als thema "Ondernemers zijn écht overal".

Als één van de oudste Volvo Cars verdelers in België, met 55 jaar ervaring bezocht Unizo onze vestiging in Zottegem tijdens een diepgaand gesprek tussen Vlaams Parlementslid en burgemeester van Zottegem Jenne De Potter, Joany D'Hondt en UNIZO-vertegenwoordigers waaronder o.a. de directeur Marketing & Communicatie bij Unizo, Luc Missinne.

Dag van de Ondernemer bij Volvo D'Hondt-Reynaert

Is uw Volvo klaar voor een veilige winter?

Wij hebben voor u alvast een ruime selectie van winterwielen samengesteld. Met deze zorgvuldig uitgebalanceerde combinaties van winterbanden en velgen bent u er zeker van dat ze geschikt zijn voor uw Volvo én komt u veilig en stijlvol de winter door. Ontdek ze hieronder in onze wielenbrochure.

Een absolute must voor wie in koudere omstandigheden de weg op gaat!

Volvo-Winterwielen-2017-2018

Hij is er . . .

De nieuwe Volvo XC60

Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met de volgende generatie van de veelzijdige Zweedse SUV, de nieuwe Volvo XC60.

Kom nu langs in onze showrooms, ons salesteam staat klaar om u een aangepaste offerte te maken op uw maat en u een testrit aan te bieden in deze schitterende hoogtechnologische parel.

De nieuwe Volvo XC60 en Miss België Romanie Schotte

Volvo S90 - Volvo V90

AutoGids Volvo Special

De vergelijkende tests liegen er niet om, de Volvo S90 en de Volvo V90 veroveren de 1ste plaats van hun Duitse rivalen, zoals de Mercedes E 220 d (break) en de BMW 520d!

Lees en oordeel gerust zelf in deze speciale editie van AutoGids.

AutoGids---Volvo-Special-1

Als elke seconde telt...

Hopelijk hebben we dit nooit nodig, maar vanuit de Volvo filosofie gaan en staan wij voor veiligheid! Sinds kort hangt er dan ook een AED (Automatische Externe Defibrillator) in onze 3 vestigingen.

In België worden naar schatting elk jaar 10.000 mensen getroffen door een plotselinge hartstilstand buiten het ziekenhuis. Dankzij een AED toestel vergroot de overlevingskans van het slachtoffer met maar liefst 50 tot 70%.

AED
 

AFGELOPEN EVENTS

9 tem 14 oktober 2017

Volvo Selekt-week

Maak kennis met onze jonge tweedehands Volvo's tijdens de Volvo Selekt-week van 9 tem 14 oktober. Kom ze bewonderen in onze Volvo Selekt tent in Zottegem of neem een kijkje naar ons volledige aanbod op onze website. Meteen hét grootste aanbod jonge tweedehands Volvo's in België.

U profiteert tijdens de Volvo Selekt week van drie jaar gratis garantie, extra voordelige financieringsvoorwaarden en 10% korting op omnium van Volvo Car Insurance. Daarnaast geniet u nu ook van aantrekkelijke styling packs op de 40- en 60-series.

Volvo-Selekt-Week

26 oktober 2017

Unizo actuasessie: Slim werken, dat doe je zo!

U dacht dat digitalisering alleen maar extra werk met zich meebrengt? Dankzij heel wat nieuwe en gratis digitale tools kan u ook slimmer werken en heel wat kostbare tijd besparen.

Tijdens deze praktische sessie die plaatsvindt in onze showroom in Zottegem i.s.m. Unizo en Proximus krijgt u heel wat direct toepasbare tips en adviezen om als ondernemer efficiënter te werken.

Unizo

26 september 2017

Infosessie erfrecht

Het parlement keurde in juni een grondige hervorming van het erfrecht goed. Met deze hervorming wordt het erfrecht aangepast aan de samenleving en gezinnen van vandaag.

Wij zijn gastlocatie voor een infosessie over het nieuwe erfrecht door juriste en volksvertegenwoordiger Carina Van Cauter in onze vestiging in Zottegem.

Wees welkom en ontdek tegelijk de nieuwe Volvo XC60!

Erfrecht door Volksvertegenwoordiger Carina Van Cauter

zondag 18 juni 2017

Volvo C70 Memory Tour

Op zondag 18 juni 2017 organiseert het Memory Tour Team haar eerste Volvo C70 Memory Tour en dit na de grote successen van 2011 en 2015 waar toen de Volvo P1800 centraal stond.

De deelnemers aan de Volvo C70 Memory Tour worden vanaf 09u00 verwacht bij Volvo dealer D’Hondt nv in Zottegem, Industrielaan 6 waar zoals de traditie het wil een ontbijt wordt aangeboden door D’Hondt nv. Verder ontvangt elke deelnemer een unieke rallyplaat, het roadbook en een even uniek Volvo C70 Magazine.

Inschrijven dient verplicht op voorhand te gebeuren.

Volvo C70 Memory Tour

Donderdag 16 februari 2017

Miss België driven by

Kersvers Miss België, Romanie Schotte ontving tijdens een leuke Business After Work Drink tussen de zelfstandigen uit de grote regio Zottegem de sleutels van haar nieuwe Volvo V40.

Een veilige, Belgische wagen om het ganse land te doorkruisen.

Miss België Driven by Volvo D'Hondt - Reynaert