Ruimte om in te leven. 

Veel beenruimte. Een geweldig geluidssysteem. En zelfs ingebouwde Google. Maak kennis met onze V60 Plug-in Hybrid break: helemaal klaar voor alles wat het leven in petto heeft.

 

Plug-in
Hybrid

 

Tot 89 km
Elektrisch rijbereik

 

455 pk
Vermogen

 

18 g/km
CO2-uitstoot

 

Enkele kenmerken van de V60 Plug-in Hybrid

Maak kennis met de V60 Plug-in Hybrid. Deze plug-inhybride break is ontworpen om zorg te dragen voor onze planeet en gebouwd voor dynamisch rijden.

 
v60-fuel-highlights-2-1-16x9_2

Zuiver de lucht

Ons geavanceerde en unieke luchtkwaliteitssysteem houdt tot 95% van alle schadelijke PM2.5-partikels tegen. Zo genieten u en uw passagiers van betere en gezondere lucht, ongeacht de mogelijke vervuiling buiten. U kunt zelfs het vervuilings- en pollenniveau buiten de wagen meten.

 
v60-fuel-highlights-2-4-km-16x9_2

Focus uw zintuigen

Op de head-updisplay kunt u de snelheid in de gaten houden, uw gps stap voor stap volgen en nog veel meer. En dat allemaal terwijl uw ogen strak op de weg gericht blijven. De intensiteit van de head-updisplay wordt automatisch aangepast aan de lichtomstandigheden. U kunt het systeem volgens uw persoonlijke voorkeur instellen.

 
v60-fuel-gallery-1-21x9_2

Kom uitgerust aan op uw bestemming

Dankzij de voorzetels met zetelventilatie en tienpuntsmassage voor uw rug wordt elke rit een plezier. U komt telkens weer fris en monter op uw bestemming aan.

 
v60-hybrid-flatcard-4-4x3

Hemels zicht

Via het panoramadak komt het daglicht overvloedig binnen, zodat iedereen van een natuurlijk, ruim interieur kan genieten, of u nu in de stad of op de snelweg rijdt.

 

Zet de V60 Plug-in Hybrid naar uw hand

 

Bekijk ook onze andere modellen

 
v60-hero-4x3

Volvo V60

Als opladen geen optie is, ontdek dan onze mild hybrids.

 
v90-recharge-hero-4x3

Volvo V90 Plug-in Hybrid

Met onze geavanceerde plug-inhybrides ervaart u meer vermogen, met minder schadelijke uitstoot.

 

Boek een testrit

Ervaar de V60 Plug-in Hybrid bij D'Hondt Zottegem.