Focus op frisse lucht


Van het nut van een goed werkende airconditioning hoeven we u vast niet te overtuigen?

We brengen meer tijd door in onze wagen dan ooit tevoren, en dus was de noodzaak aan een betrouwbaar en doeltreffend airco-systeem nog nooit zo groot. 

Hoe aangenaam het zomerse mooie weer ook is, in de wagen is klimaatregeling een welgekomen luxe. Een goed werkende airconditioning koelt de lucht niet alleen, maar haalt er ook het vocht uit, wat zorgt voor een aangename koele luchtstroom in de wagen. Bovendien filtert de airco ook stof en micro-organismen uit de lucht, wat een groot voordeel is voor mensen met allergieën als hooikoorts

airco_exfeat2_1
 

COMPLETE AIRCOCHECK

Voor een optimale werking en maximaal comfort raadt Volvo aan uw klimaateenheid jaarlijks te laten controleren. Eventuele problemen worden opgespoord en opgelost, en het hele aircosysteem krijgt een grondige opfrisbeurt.

€ 90

Bijvullen aircovloeistof

Het aircosysteem van uw Volvo bevat een koelmiddel dat na 2 jaar quasi volledig verdampt is. De compressor moet hierdoor grotere inspanningen leveren, met een hoger brandstofverbruik en een snellere slijtage van de compressor tot gevolg. Laat daarom elke twee jaar uw aircovloeistof bijvullen. Zo bent u zeker dat u uw airco ten volle kunt benutten.

€ 45

s90_story_carousel_module_drive

Geurbehandeling en reiniging

De Volvo Airco Fresh Treatment is een reiniging van uw airco op basis van een ultrasone verneveling, en verwijdert alle verontreinigingen die zich na verloop van tijd in het aircosysteem nestelen. Het resultaat: een snelle en doeltreffende reiniging van het aircosysteem die u gedurende minstens 1 jaar verlost van onaangename geurtjes en allergische reacties.

€ 45

s90_story_carousel_module_experience
 

Adviesprijs geldig tot 31 december 2019, inclusief werkuren en 21% btw, exclusief koelmiddel en eventueel te vervangen onderdelen.