VOLVO CAR INSURANCE

De ideale verzekering voor UW VOLVO


 

Testen bewijzen het: Volvo is onbetwistbaar de veiligste auto. En Volvo-bestuurders behoren tot de voorzichtigste ter wereld. Dat wordt bij Volvo Car Insurance beloond: een exclusieve verzekering – enkel bestemd voor Volvo-eigenaars – die voordeliger en vollediger is dan welke andere verzekering ook. U hebt de keuze uit vier unieke omniumformules.

 

één aanspreekpunt

Wij regelen alles voor u

Om het u makkelijk te maken, hebt u één aanspreekpunt: wij, uw Volvo-verdeler.
Wij bezorgen u alle informatie en regelen alles voor u. Bij een schadegeval contacteren we de expert.
De herstellingsfactuur wordt door Volvo Car Insurance rechtstreeks aan ons betaald.
Uw mobiliteit is altijd gegarandeerd: u krijgt een gratis vervangwagen voor de duur van
de herstelling (max. 10 dagen) en zelfs tot 30 dagen bij diefstal van uw Volvo.

 
 

Onze vier omniumformules

 

Full Omnium Formule Premium

Dit is de meest complete omnium voor uw Volvo, u rijdt 100% zonder zorgen. Gedurende de eerste 36 maanden krijgt u een nieuwe identieke Volvo (zelfs als de prijs intussen is gestegen). Pas vanaf de 37ste maand verliest uw voertuig per begonnen maand 1% van de verzekerde waarde. Er is geen eigen risico als u voor deze formule kiest (0%).

 

Full Omnium Formule 24

Bij deze formule kan u opteren voor geen eigen risico of een ‘Engels eigen risico’. Een ‘Engels eigen risico’ van toepassing: als de herstelkosten volgens de expert hoger zijn dan € 750 (excl. btw), hoeft u zelf niets te betalen. Voor herstelkosten lager dan € 750 (excl. btw) is er geen tussenkomst.

 

Full Omnium Formule 12

Bij een ongeval gedurende de eerste 12 maanden is de vergoeding gelijk aan de verzekerde waarde. Als het gedekte schadegeval gebeurt na de 13de maand, is de vergoeding gelijk aan de verzekerde waarde verminderd met 1% per begonnen maand vanaf de 13de maand. Het eigen risico bedraagt 2% van de verzekerde waarde.

 

Full Omnium Formule 0

In geval van schade is de vergoeding gelijk aan de verzekerde waarde, verminderd met 1,25% per begonnen maand.