DE NIEUWE VOLVO S60

Geliefd door de baan. En door de planeet.


Ontworpen voor rijplezier

De nieuwe Volvo S60 is de sportieve berline die een onevenaarbare rijervaring biedt. Het combineert moeiteloze prestaties met intuïtieve technologie. Het geavanceerde chassis biedt comfort en controle. Dankzij de keuze tussen verschillende rijmodi bevindt u zich middenin een dynamische rijervaring. Het interieur is volledig op uw behoeften afgestemd. Het combineert gemakkelijk te gebruiken technologie met mensgerichte innovaties en een elegant Scandinavisch ontwerp.

Screen Shot 2019-10-15 at 12.47.13

S60 T8 POLESTAR ENGINEERED

Gebouwd om anders te presteren

De S60 T8 Polestar Engineered is een unieke prestatiegerichte berline. Deze versie zorgt op een slimme manier voor instant rijplezier boordevol spanning, met dank aan de plug-inhybrideaandrijving en het chassis met verbeterde ophanging en remsystemen. Polestar bouwde ze met onderdelen van Öhlins en Brembo, twee van de beste engineeringbedrijven ter wereld.

s60-pdp-exterior-feature2-3
 

HET S60 GAMMA

Ontdek welk uitrustingsniveau het best bij uw S60 past.

 

LUXURY

s60-inscription_4x3

S60 Inscription

 

SPORT

s60-r-design_4x3

S60 R-Design

 

PERFORMANCE

s60-polestar_4x3

S60 Polestar Engineered

 

Zet de Volvo S60 naar uw hand

Creëer uw perfecte Volvo S60. Maak uw keuze uit het uitgebreide aanbod kleuren, kenmerken en accessoires die speciaal zijn ontworpen om perfect bij uw leven en uw stijl te passen.