Volvo XC90 Recharge


Aantrekkelijk, zuinig en 100% fiscaal aftrekbaar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De XC90 Recharge zal uw verwachtingen overtreffen. Zijn krachtige elektromotor tovert keer op keer een glimlach op uw gezicht. Het elektrisch rijbereik van 70 km* is voldoende om de meeste dagelijkse ritten af te leggen zonder te moeten tanken. En met een gemiddeld verbruik van slechts 1,2 l/100 km* worden bezoekjes aan het tankstation hoe dan ook zeldzaam.

Bovendien is de Volvo XC90 Recharge gedurende de ganse levensduur van de auto 100% fiscaal aftrekbaar zolang u hem bestelt voor 1 januari 2023.  

Deze plug-in hybride wordt in Zweden gebouwd en dat merkt u: hij is tot in de kleinste details afgewerkt met vooruitstrevende technologieën aan boord. Werken, reizen, shoppen, sporten … Alles wordt leuker met de XC90 Recharge. En met een kofferruimte van 967 liter** mag u het gerust groots zien.

 
 

Krachtiger & grotere batterij

Met deze wagen gaat u voortaan op een meer krachtige maar ook milieuvriendelijke manier
door het leven én geniet u daarbovenop van een ruim fiscaal voordeel.

 
 

Sneller en meer laden

De voornaamste verbeteringen zijn een nieuwe batterij met een derde laag cellen, waardoor de nominale capaciteit wordt opgetrokken van 11,6 kWh tot 18,8 kWh, een volledig nieuwe tweefase-lader die de laadtijd ongeveer halveert en een krachtigere elektromotor achteraan die nu 145 pk levert.  In combinatie met het grotere elektrische bereik en de sterke prestaties van de nieuwe generatie plug-in hybride 3-laags batterijen maakt dit van de XC90 één van de krachtigste en beste plug-in hybrides op de markt!

Lees hier meer over de nieuwe 3-Layerbatterij.

 

7 Zitplaatsen

U kent de Volvo XC90 als onze meest prestigieuze SUV, een stijlvolle en hoogst comfortabele wagen waarmee u altijd op uw bestemming aankomt.
En u niet alleen. De Volvo XC90 Recharge is de enige premium plug-in hybride op de markt met 7 volwaardige zitplaatsen

 

Benieuwd?

We stellen de Volvo XC90 Recharge graag aan u voor in onze showroom in Antwerpen, Brasschaat, Lier of Wilrijk.
Maak een afspraak voor meer informatie of een testrit, dan spreken we een moment af dat u goed past.

Tot binnenkort! 

 

*Deze cijfers zijn gebaseerd op WLTP-gegevens die bij specifieke testomstandigheden zijn verkregen voor de XC90 Recharge T8 AWD plug-inhybride. Het werkelijke rijbereik, de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik onder reële omstandigheden kunnen variëren, afhankelijk van het rijgedrag en andere externe factoren.
Ontdek online alle specificaties om de andere aandrijvingen te bekijken.
** Laadvolume in de bagageruimte achter de tweede zetelrij, zonder bagagescherm.