Hier en nu

Waarom wachten om over te stappen? Rijd volledig elektrisch tijdens uw dagelijkse ritten met onze luxueuze plug-inhybride SUV.

 

1,2 l/100 km
Brandstofverbruik

 

Tot 70 km
Elektrisch rijbereik

 

28 g/km
CO2-uitstoot

 

455 pk
Vermogen

 

Enkele kenmerken van de XC90 plug-in hybrid

Uw intuïtie, plaats voor iedereen. Maak kennis met de plug-inhybride SUV met zeven zitplaatsen die speciaal is ontworpen voor krachtige rijprestaties.

 
Full version-STE_716_MY23

Een helpende hand

Dankzij onze geavanceerde rijhulptechnologie rijdt u perfect ontspannen. U houdt een veilige afstand tot voorliggers aan, want deze technologie past uw snelheid aan en helpt u in het midden van de rijstrook te rijden door lichtjes bij te sturen. Zeker ook handig bij files! U ontvangt zelfs een melding wanneer de voertuigen voor u weer verder rijden en u nog stilstaat.

 
Full version-STE_720_MY23

Zuiver de lucht

Ons geavanceerde en unieke luchtkwaliteitssysteem houdt tot 95% van alle schadelijke PM2.5-partikels tegen. Zo genieten u en uw passagiers van betere en gezondere lucht, ongeacht de mogelijke vervuiling buiten. U kunt zelfs het vervuilings- en pollenniveau buiten de wagen meten.

 
Full version-STE_724_MY23

Hemels zicht

Via het panoramadak komt het daglicht overvloedig binnen, zodat iedereen van een natuurlijk, ruim interieur kan genieten, of u nu in de stad of op de snelweg rijdt.

 
xc90-hybrid-flatcard-2-4x3

Ruimte voor zeven personen

Als u met vrienden of familie reist, is een beetje ruimte meer dan welkom. De XC90 plug-in hybrid vervoert zeven inzittenden in alle comfort, tijdens een korte rit door de stad of een verre roadtrip.

 

Zet de XC90 plug-in hybrid naar uw hand

 

Bekijk ook onze andere modellen

 
xc90-hero-4x3

Volvo XC90

Is laden geen optie voor u? Bekijk dan onze andere aandrijvingen.

 
xc60-recharge-hero-4x3_0

Volvo XC60 plug-in hybrid

Deze dynamische middelgrote plug-inhybride SUV met vernieuwde ontwerpdetails en ingebouwde Google is slimmer dan ooit.

 

Boek een testrit

Ervaar de XC90 plug-in hybrid bij D'Hondt Aalst.